TOGA TOGA TOGA!

I lördags vankades det toga för hela slanten. Nya färska PiLS fick visa vad de går för när de styrde upp kvällens toga-sittning. Att temat var grekiskt var inte svårt att gå miste om. Alla gäster kom invirade i vita lakan (somliga hade sock röda och ytterligare några hade svarta), och en del tog det steget längre med gladiatorsandaler och kvistar i håret. Det var en snygg syn. Maten var grekisk och utsökt, och det tävlades i grekisk dans och sång. En hel del underhållande och smarta (elaka?) gyckel bjöds det på och de flesta av oss fick se PiLS gyckla för första gången. Det var nog fler än jag som blev imponerade av deras fyndiga, roliga och oväntade gyckel för att inte tala om sköna stämmor. Efter sittning och vätskepaus styrde de flesta kosan mot Kårallen och Players Toga-kravall som var en del av Elinpiaden. Där var det livat och en av höjdpunkterna var hoppborgen som placerats i matsalen. Det var helt enkelt en alldeles, alldeles underbar kväll.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *