Vill du skriva en krönika i Personal & Ledarskap?

PA-programmet vid LiU har fått förfrågan om att skriva en krönika i tidningen Personal och Ledarskap. Detta erbjudande har vi fått av P-Riks som låter alla medlemsföreningar skriva en artikel som får publiceras i tidningen. Detta ser vi i styrelsen som en stor chans att marknadsföra och lyfta fram vad som är bra med just PA-programmet i Linköping.

Är du duktig på att skriva och vill ha chans att synas och få en text publicerad i en tidningen Personal & Ledarskap ska du skicka in ett bidrag till vordf@personalvetare.nu. Du får fria händer att skriva om vad du vill, men det ska handla om något som är utmärkande eller extra bra med vårt PA-program. Vi vill ha bidraget senast den 10e maj.
finns en del riktlinjer att följa.
– Artikeln ska vara max 1700 tecken (inklusive mellanslag), ej rubrik
– Skrivande ska bifoga en högupplöst porträttbild av god kvalitet
– Vad gäller innehåll i krönikan så är tumregeln att det som skrivs ska kunna intressera den stora målgruppen, det vill säga
yrkesverksamma HR-specialister. Få gärna med vad som engagerar dig  på PA- programmet där fokus bör ligga mer på det som du läser/studerar liksom andra omständigheter som till exempel praktik och kopplingar till yrkeslivet och hur ni reflekterar kring det, mer än själva studentlivet i sig.
Har ni frågor kan ni mejla dem till vordf@personalvetare.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *