Uniflex bemanning söker personalassistent

Är du en person som står i startskottet av din karriär och letar efter ett extrajobb?

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ  OMX Stockholm, Small Cap, och finns i hela Sverige samt i Oslo, Norge och Manchester, Storbritannien. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets- och miljöcertifierat.

Vi söker nu en Personalassistent till vårt kontor i Linköping. Tjänsten innebär att avlasta personalansvariga i ett team. Arbetsuppgifterna kan exempelvis röra sig om urvalsarbete, annonsutformning, referenstagning, matchning, bokning och personaladministrativa ärenden. Du kan även komma att vara delaktig i affärer och vara länken mellan kunder och personal. Arbetet är å ena sidan stressigt och mycket att göra men å andra sidan utmanande och intressant då det ständigt dyker upp nya situationer. Uniflex är uppbyggt av små team som jobbar tätt tillsammans. Vår kultur präglas av engagemang, affärsmässighet och arbetsglädje.

Du är en person som står i startskottet av din karriär. Troligen är du studerande med 1-2 år kvar inom Personal- eller Civilekonomprogrammet och vill arbeta vid sidan av dina studier, arbetstiderna och behovet kan variera vecka för vecka. Meriterande är om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller av serviceyrken med kunden i fokus. Du tycker det är kul med siffror och är bra på att hålla många uppgifter och processer igång samtidigt. Genom ditt grymma driv, självständighet  och tempo visar du på dina ambitioner och att du vill gå långt i din karriär.  Inom Uniflex finns det goda karriärmöjligheter då vi arbetar aktivt med internrekrytering.

Skicka din ansökan märkt ”Personalassistent” till linkoping@uniflex.se.Sista ansökningsdag är 15/4, urval och intervjuer sker löpande och tillsättning sker snarast efter överenskommelse.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *