PULS-förmåner på Strandklubben

Strandgatan 2 och StudentNatt har gått ihop och startat en klubb så fyndigt kallad Strandklubben. Strandklubben är varje torsdag på Strandgatan 2 och innebär halva priset i baren och påminner om det upplägg som finns på Platå. Vid premiären nästa vecka finns fina priser att vinna, goodiebags och annat smått och gott.

Eftersom att PiLS har sponsavtal med Strandgatan 2 och eftersom PiLS är så bra på många sätt har vi nu ordnat ett nytt avtal med Strandgatan 2 och Studentnatt. Detta avtal ger alla medlemmar i PULS halva priset på inträdet på torsdagarnas Strandklubb (30kr istället för 60kr) samt gratis bowling varje måndag!!

För att genomföra detta har vi fått klistermärken ifrån Strandgatan 2 som ska sättas på baksidan av LiU-kortet. Eftersom att den stora premiären är på torsdag nästa vecka (v.38) så bör vi sätta igång med utdelandet av klistermärken direkt! Därför kommer PiLS att sitta i I-fiket torsdagen den 16/9 från kl 13 till ca 15. Där kommer ni medlemmar att få visa LiU-kort och jämföras mot medlemslistor för att sedan erhålla klistermärken som skall sitta på den ”tomma” vita ytan på baksidan om LiU-kortet. Om denna uppgift skulle vara er övermäktig finns PiLS på plats att peka 🙂

De av er som inte kan komma på torsdag och få klistermärken får vänta till nästa vecka då vi återkommer med ny tid för utdelning.

PiLS hoppas att detta avtal kan bringa ljus i det mörker som kallas tentaplugg, duggor och kallt kaffe!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *