PA-Spelen och Sensation Rock

I onsdags (1/9) var det dags för Nollans tredje dag under nolleperioden. Dagen startade på förmiddagen med PA-spelen. Spelen innefattades av åtta olika grenar där Nollan skulle utföra olika uppgifter och den grupp som till slut hade fått flest poäng sammanlagt vann fina priser. Vissa av grenarna var på tid och ibland kunde Nollan också ha möjligheten att samla stilpoäng för kreativitet, kampanda och orginalitet.

Vid den första samlingen informerade PAmp om reglerna för spelen och dessutom framförde nollegruppen Cheerleaders sitt nolleuppdrag. De hade klätt sig i hejaklacksutstyrslar och tagit med sig en trumma. Gruppen hade också skrivit en kampsång och korograferat två olika formationer för att imponera på PAmp. Detta belönades med en stämpel från den ärade PAmp-Generalen.

Under spelen följde PSS nollegruppen FlowerPower och de fick tävla i olika grenar. De började med att förflytta en apelsin med endast sina halsar hos PAmp-Carro. Sedan skulle Nollan gå vidare till PAmp-Elli där ena halvan av gruppen skulle titta på en bild och berätta för den andra halvan hur den såg ut, som i sin tur skulle måla en kopia av bilden. Efter det var det dags för ett quiz med en twist hos PAmp-Emanuel, där Nollan skulle svara tvärtom. Ifall svaret egentligen är ’ja’ skulle Nollan svara ’nej’, till exempel: ligger Linköping i Östergötland? – Nej. Sedan var det dags att vandra vidare till PAmp-Elin och PAmp-Generalen, där Nollan skulle kasta ringar över pinnar, samtidigt som de skulle försöka samla stilpoäng i sina kast.

Den femte grenen Nollan skulle tävla i var att de skulle hoppa säck kring en snirklad bana hos PAmp-Emma, även här kunde de samla stilpoäng. Sedan gick de vidare till PAmp-Robin där Nollan skulle sätta på ett par stumpbyxor med tennisbollar ner stoppade i fötterna, för att sedan springa fram till en upponervänd läskback för att slå ner ett antal flaskor endast med hjälp av sin nya huvudbonad. Efter det var det dags för att gå utanför avspärrningen för att kasta ägg i olika etapper till varandra. Halva gruppen stod på ena sidan och andra halvan på den andra, vid varje klarat kast skulle Nollan springa och ställa sig på den bortesta markeringen. Ju längre bort man kom från varandra desto mer poäng fick Nollan och de fick hålla på tills ägget gick sönder. Den sista grenen var att Nollan först skulle hoppa och kvacka som en groda fram till en planka med två spik i. Dessa två spikar skulle hammras i av två av Nollan. När detta var klart skulle alla Nollan tillbaka till startpositionen igen hoppandes och kvackandes som grodor.

FlowerPower Nollanvar mycket duktig i alla grenar och i PAmp-Emmas gren fick de flera stilpoäng för sina fina bakåthopp och kullerbyttor. Det var trots detta nollegruppen Cheerleaders som vann för en mycket god insats under hela dagen. I PAmp-Carros gren, där Nollan skulle förflytta apelsinerna med endast sina halsar hann de hur många varv som helst, tjugo är en siffra som PSS fått av en av Nollans faddrar. Så mcyket bra jobbat Cheerleaders! Efter prisutdelningen var det dags för en av Nollan att få chansen att samla upp lite betyg för att hon missat stadsvandringen. Nollan-Sandra i Skaters sprang och hoppade omkring, hjulade och fjäskade med all sin sportighet. PAmp gav henne till slut ett betyg för sportighet, men ansåg att Nollan inte alls betedde sig som en riktig PA-Nollan. Nollan-Sandra hade nämnligen varit lika sportig under alla de första dagarna och strechat under hela dagen. Nollans svar till PAmp blev att det var helt riktigt, hon var ingen riktig PA-Nollan. Även Sandra har varit fusknolla och är fadder för Skaters egentligen. Sandra går i År2 och är en del av arbetsgruppen maxPULS, PULS sportförening. Efter detta avslöjande tog PAmp-Generelen kommandot och informerade Nollan att detta var den sista fusknollan i klassen. Till sist var det dags att bryta upp och Nollan lämnade Vallamassivet, riktigt pepp för kvällens händelser.

På kvällen var det sen förfest i nollegrupperna, som anordnades av faddrarna och sedan var det dags för utgång på Sensation Rock, där flera artister spelade live. Festen skedde utomhus på Blå Havet (utanför Kårallen) så i början var det inte så många som var där i och med att det regnade fram till cirka klockan nio men efter det blev det fullt ös, PA-ring och ”sccchhtek”. Kvällen slutade relativt tidigt, vilket antagligen var bra i och med att på torsdagen mitt på dagen var det avresa mot Pinnarp.

I morgon fredag kommer Nollan tillbaka från Pinnarp och förtjänar då en lugn kväll med film och lite avkoppling. Filmkvällen börjar klockan 19.00 i KEY1.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *