Filmföreningen Flimmer söker personalansvarig till Norrköping Filmfestival Flimmer 1-10 okt, 2010.

Som ansvarig i personalgruppen handlar det om att hålla ihop gruppen med möten, mail- och telefonkontakt.

Du delegerar uppgifter och ser till att allt blir gjort inför och under festivalen. Som personalansvarig sitter du med i styrgruppen som består av ansvariga för flera gruppen i festivalen. På styrgruppsmötena går du igenom statusen på festivalen och kommer fram till vad som ska göras.

I personalgruppen ska man ragga ihop ca 90 volontärer som ska stå i kassor och sälja biljetter samt vara biografvärdar, chaufförer, gästvärdar m.m. Dessa ska man utbilda och arbetsleda med scheman osv. Personalgruppen har också hand om att alla pengar som kommer in på försäljningen bankas.
Personalgruppen består av cirka 6 personalkoordinatorer utöver den ansvariga.

Jag kan rent allmänt säga att ansvarsrollen tar mycket tid med möten osv. Personalgruppen kan börja planera sitt arbete under sommaren och börja ragga folk så fort studenter osv har kommit tillbaka till skolan. Sedan jobbar man på fram till festivalen och under den.

Arbetet är på ideell basis.

/Linnea Landers

Intresserad? Kontakta då mig på;  linnea.landers@flimmer.nu

FILMFÖRENINGEN FLIMMER/FILM ASSOCIATION FLIMMER
Box 2087, 600 02 Norrköping, Sweden
www.flimmer.nu


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *