eWork söker unga, drivande och säljinriktade talanger

För att lyckas med detta drar eWork igång sitt Nordiska Aspirantprogram!
Det finns några enkla förklaringar till vår framgång: Hos oss står försäljning alltid i fokus. Det innebär att vi älskar att göra affärer. I år firar vi vårt 10 års jubileum och vill stärka våra värderingar och hitta nya eldsjälar för att driva eWork framåt i Stockholm, Linköping, Göteborg, Malmö, Oslo, Köpenhamn och Helsingfors.

Är du en av våra framtida nyckelmedarbetare? Vi behöver fler duktiga eWorkare och målet är att anställa flertalet nya ”unga aspiranter”.
För att bli en framgångsrik eWorkare har du social kompetens, samarbetsförmåga, nyfikenhet, säljfokus, tävlingsinstinkt och ett stort intresse för vår affär och bransch. Ambitionen ska vara att du vill utvecklas och bli en excellent eWorkare.

Som framtida eWorkare
kommer du under programmet som startar i september att förberedas för en passande roll på eWork. Programmet innehåller utbildning på huvudkontoret parallellt med praktiskt arbete på lokal ort. Du går sedan vidare i en roll som Competence Manager, Business Coordinator eller Account Manager.
Är du nyfiken på vad en framtid hos oss skulle kunna erbjuda?

Läs mer om våra olika roller på vår hemsida www.ework.se

Du passar på eWork om du är
– Positiv, drivande och nyfiken
– Social och har god samarbetsförmåga
– Lösningsorienterad
– Har förståelse för olika IT begrepp
– En teamspelare som trivs med många kontakter

Innan har du
– tidigare arbetslivserfarenhet inom telemarketing, hotell, detaljhandel eller annat serviceyrke där du har haft kundkontakt
– alternativt studerat till systemvetare och samtidigt arbetat i ett säljande eller serviceinriktat yrke vid sidan av dina studier

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Önskar du mer information kring tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Tanya Khallaghi 08-555 290 38. Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2010-07-31.

Vill du söka tjänsten klickar du här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *