Toalettkön slog rekordet med råge…

För er som var med och köade med PULS i The World´s Longest Toilet Que kan vi berätta att ni numera är innehavare av ett Guinness Världsrekord.

Det tidigare rekordet på 868 köande personer slogs med stor marginal. Över 80 000 (!) människor från drygt 80 länder köade i demonstration mot de sanitära problemen i världen, och det har givit visst resultat.

Den 23 april hölls ett politikertoppmöte i Washington D.C. för att diskutera vatten- och sanitetsproblemen i världen. Vissa länder har valt att satsa stora pengar för att komma till rätta med problemen, Bangladesh satsar exempelvis drygt 1,4 miljarder kronor över de närmaste fem åren.

Anmärkningsvärt är dock att inget I-land valt att satsa några extra pengar alls.

Om du vill läsa mer om detta, klicka här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *