Vinnare och de rätta svaren på tipspromenaden

Onsdagen den 14:e anordnades den första PULS-fikan. Det var god uppslutning och I-fiket fylldes. I samband fikat så anordnades det även en tipspromenad.  Här nedan presenteras vinnaren och de rätta svaren

Det var en jämn tipspromenad med många rätta svar. En lyckades få alla rätt och det var vår sekreterare Malin Lundblad som lyckades få 10 av 10 rätt. Utan tvekan så diskas hon då hon tjuvläst frågorna innan.

Det var tre som inte fuskat som lyckades med bedriften att pricka in 9 av 10 rätt. Denna trio bestod av Karolina Johansson, Sofia Bringemark och Julia Wahlgren. Av dessa tre var Karolina Johansson den som gissade bäst på utslagsfrågan och har ett pris att vänta.


Här frågorna och de rätta svaren.

 1. Puls fick sitt namn samma år som Fredrik ”Thulle” Thulin föddes d.v.s. 1986.

 2. Sekreterar-Malin hade stenkoll på vad karaktären i ”Days of our lives” som dött elva gånger heter. Hans namn är Stefano DiMera. Har ni övriga frågor om denna karaktär eller serie, så tveka inte på att maila Malin

 3. Lärarlistan var den lista som fick mest mandat i fullmäktige i kårvalet

 4. Andreas Wallo är gammal festerichef i PILS

 5. Joathan ”Jynten” Herrlin är alltså den kända modell som pluggar på PA-programmet. Tips: Plocka upp föra numret av Nolltretton.

 6. Fredagseventet på Platå som vår allas Anna Lindberg brukar förgylla heter Atmosfär.

 7. Om man ska ha dejt och inte orkar lägga ner för mycket arbete så ringer man 013 – 14 37 65. Så har man ett bord ”Kniv och Gaffel” och sin dejts hjärta som i en liten ask.

 8. P-riks är personalvetarnas riksförbund. Tyvärr fanns inte det alternativet däremot fanns personalvetarnas riksorganisation. Jag skyller på tight tidsschema och att min hjärna till stor del består av Baljankaffesump.

 9. Där idéer blir verklighet är Linköpings kommuns slogan.

 10. Behöver man omvårdnad och samtidigt ta en öl så är det Örat på HU man ska gå till.

Utslagsfrågan. Antalet streckade kaffe i Baljan sedan kaffekortets införande är 475386 st. Det var antagligen några mindre när tipspromenaden genomfördes.

2 svar på ”Vinnare och de rätta svaren på tipspromenaden”

 1. Haha Oskar du är en paranoid människa. Du gav mig bara ett eller två svar, resten aceade jag alldeles själv! Vart är mitt pris??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *