Information Blodomloppet!

Här kommer lite information både till er som har anmält sig att springa bloodomloppet och till er som funderar på att göra det!

Torsdagen den 27 maj är det dax för Blodomloppet 2010 och det är kul att så många har anmält sig. Fram till den 22/4 kostar det 600kr för ett lag med minst 5personer, efer det höjer dem avgiften till 700kr. Därför kommer vi i maxPULS ta emot anmälningar till och med imorn (18/4) och sedan sätta ihop lag så att alla får rabatten.

Anmälan kommer ske genom att varje lag får en ansvarig som går in på deras hemsida och anmäler laget. Mer info om dett kommer nästa vecka när lagen är klara.

Efter imorn och fram till 22/4 kan ni själva anmäla lag om ni vill och sedan anmäla er till maxPULS om ni vill vara med på eventuella löpträningar. Alla lagen som anmält sig genom maxPULS kommer dessutom troligtvis att ha en gemensam samling före loppet och eventuellt efter loppet då vi kommer att ha ett partytält eller liknande på företagsområdet.

Vill ni ha hjälp att hitta ett lag efter den 22/4 går det givetvis bra att anmäla sig till maxPULS så ska vi göra vad vi kan. Men notera då att det blir 100kr dyrare per lag! Efter den 8 maj går det ej att anmäla lag, bara enskilda löpare, så efter den 4/5 tar vi i maxPULS inte emot fler anmälningar!

För mer info om Blodomloppet klicka här. eller besök blodomlppets hemsida www.blodomloppet.se

Har ni frågor om detta å kan ni maila till maxpuls@personalvetare.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *