Nu är det på gång i PULS

Nu har det nya verksamhetsåret dragit igång och nya arbetsgrupper har tillsatts i sektionen. Året ser ut att bli fullspäckat med roliga evenemang inom sektionen och det kommer bli helt galet kul.

Alla tre utskott har nu haft sina första möten och i det sociala utskottet har verksamheten för PyttePiLS och Pampers kommit igång. Intervjuer med Pampers Generalen och PyttePiLS Chefen kommer att läggas upp här på www.personalvetare.nu under nästa vecka.

Själv ser jag framemot att ha startat mitt nya sektionsuppdrag, det vill säga att skriva om allt roligt och intressant som berör alla oss inom PULS. Under året ska jag försöka att få med allt sådant som är av speciellt intresse för oss, och om du har några tips eller idéer för vad PSS ska skriva om tveka inte att höra av dig till pss@personalvetare.nu. Om du känner att du skulle vilja vara med och lägga upp PSS verksamhet, vad vi ska skriva om och vad som ska vara med i tidningen som jag jätte gärna skulle vilja göra till terminsstarten i höst hoppas jag att du hör av dig.

Jag hade tänkt fokusera på vad som händer i sektionen, rapportera från PULSpubar och gästföreläsningar och om du vill skriva om något som du varit på skicka i väg ett mail. Har du andra tankar eller reflektioner som du skulle vilja dela med dig av till resten av sektionen så får du gärna skicka i väg ett mail. Det kan beröra kurser som du har läst, läser eller kommer att läsa, eller om du bara vill skriva av dig lite efter en rolig kravall. Allt som är av intresse för PA och BVG studenter vid Linköpings Universitet är av intresse för PSS.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *