Årets PULS:are och Årets Pedagog!

Varje år när PULS håller sitt Årsmöte utses Årets PULS:are och Årets Pedagog. Det är ni PULS-medlemmar som bestämmer vinnarna!

Vad innebär egentligen Årets PULS:are och Årets Pedagog?

Årets PULS:are

Årets Pedagog

Årets PULS:are är en person som ni tycker har gjort något alldeles extra för PULS under året, kanske någon som arbetat lite extra med att marknadsföra PA? Eller någon som gjort något extra för att stärka PA-gemenskapen? Eller någon som arbetat för att höja kvalitén på programmet?

Skicka din nominering till Årets PULS:are till sekr@personalvetare.nu senast den 15 januari.

Årets Pedagog är utmärkelsen som går till den lärare/föreläsare som ni studenter anser har haft de mest pedagogiska och inspirerande föreläsningarna under året. Till den lärare som genom sitt engagemang lyckats få oss studenter att lyssna extra noga!

Skicka din nominering till Årets Pedagog till sekr@personalvetare.nu senast den 18 januari.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *