Carpe Scrotum – ett förtydligande

Carpe Scrotum fortsätter att mala på i Superligan. Två oavgjorda, en förlust och resten segrar är resultatet så här långt. Detta fenomenala facit har lett till att intresset kring laget vuxit oerhört!

Tyvärr har vi på personalvetare.nu varit otydliga i marknadsföringen kring Carpe Scrotum, vilket lett till att en del missförstånd har uppstått. PULS vill därför klargöra att Carpe Scrotum inte är en officiell del av föreningen, utan ett kompisgäng bestående av PA-studenter.

Innebandy

Är du som PULS-medlem intresserad av att spela fotboll eller innebandy i en turnering, precis som Carpe Scrotum?

Campushallen arrangerar varje höst- och vårtermin turneringar som studenter kan anmäla lag till. Hör därför av dig till sport@personalvetare.nu om du är sugen. Förhoppningsvis är det många fler som vill vara med så att vi tillsammans kan anmäla ett officiellt PULS-lag!

2 svar på ”Carpe Scrotum – ett förtydligande”

  1. PULS har tidigare år haft lag i både innebandy och fotboll. Anledningen till att det inte finns ett sådant lag under 09 är att det inte fanns intresse för det. Nu när intresset åter är väckt kanske vi kan skapa ett lag nästa års seriestart.
    Kämpa på Carpe Scrotum och vinn denna säsong.

    /Linus (Sportgruppen)

    PS. YaY kommentar funktionen fungerar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *