Störst, bäst och vackrast!

Carpe Scrotum, lägg namnet på minnet. Du kommer garanterat höra mer om personalvetarnas egna fotbollslag här på personalvetare.nu under hösten!

De två eldsjälarna Fredrik Rogström och Fredrik Bäck i PA2H stod i somras inför två problem. De ansåg dels att PA behövde ett fotbollslag och att de själva behövde röra på sig mer än till och från Flamman. Tillsammans slog de sina kloka huvuden ihop och kom fram till den ultimata lösningen – de grundade Carpe Scrotum!

Carpe Scrotum

Sedan den blytunga finalförlusten i LiU World Cup i somras har Carpe förstärkt med såväl lokala förmågor som stjärnor utifrån. Silly Season är nu dock avslutad och truppen spikad. Laget ser alltså starkt ut och man ser med stor tillförsikt fram emot den stundande säsongen.

Spelare och ledare är taggade till tänderna, men det finns frågor man kan ställa sig mitt i euforin som omgärdar Carpe för tillfället:

  • Kan tränare Bäck verkligen få alla dessa stjärnor att agera som ett lag eller blir det för mycket one-man-show?
  • Fungerar den nya offensiva taktiken (1-2-1)?
  • Pallar de yngre spelarna trycket utifrån? Hur hanterar ledningen och de äldre spelarna detta?

————————————————————————————————————————————————-Truppen säsongen 2009:

Exklusivt för PULS hemsida har Carpes ledning även gått med på att ge en kort beskrivning av samtliga spelare.

Martin ”Jerry” Jerrskog – Löpstark, spelintelligent allroundspelare med ovärdelig rutin från Östergötlands division IV.

Axel Ingolf – Benstark, oslipad diamant som tros blomma ut under Carpes vingar. Behöver köpa fotbollsskor?

Erik Zetterström – F.d. ungdomsproffs. Stor, stark i luften, reaktionssnabb. En komplett målvakt med ambitioner att även dominera som utespelare.

Karl Engman – Bredare axelparti än en Volvo-lastbil. Ett kraftpaket som lämnat hockeyrinken för att istället spänna musklerna hos Carpe.

Fredrik Bäck (C) – F.d. ungdomsproffs. Teknik, speluppfattning och tillslag som Francesco Totti. Frågan är, håller knäet?

Kristian ”Lillis” Göransson – Yrvädret från Tjällmo, stenhård i kroppen, springer jämt med Tyson Gay på 25 meter. Sulfintens okrönte konung.

Fredrik Rogström a.k.a Kamelen – Mockfjärds stora stolthet (bortsett från fönsterfirman). Allround spelare utan svagheter, det ryktas i Dalarna att han är ännu vassare barfota?!

Jonathan Sandström – Skolad i värmlandsskogarna. Lade skorna på hyllan efter att ha blivit tunnlad av Marcus Berg i Värmlandslaget. Nytändning i Carpe?

Patrik Ekspong – En av Dalarnas största talanger som ung i Korsnäs. Komplett fotbollsspelare, snabb, teknisk. Handplockad från Östria Lambohov.

Oscar Lätth – Tekniska finesser som överraskar, dominerar på små som stora ytor.

Jonathan Herrlin a.k.a. Joanthan? – Lekte med bröderna Elm på och utanför planen under sina ungdomsår. Tvåfotad och mycket vass kontringsspelare.

————————————————————————————————————————————————Aktuellt i Carpe

  • Under onsdagskvällen var det upptaktsträff och analys framför Real Madrid – Milan i Champions League på Palatset i Linköping. Bland annat säsongens målsättning diskuterades och som vanligt är det bara segrar som räknas på den här nivån för ett lag som Carpe Scrotum. Samtliga spelare och ledare var överens om detta.
  • På tisdag den 27:e oktober visar det sig om den tunga försäsongsträningen har givit resultat då det är dags för seriepremiär! Carpe uppmanar och välkomnar alla PA-studenter till Rydshallen för att stötta sitt lag och sina hjältar. Fri entré!
  • Matchdagar kommer vara tisdagar, onsdagar och söndagar kl 22.00-00.00 i inomhushallen i Ryd (konstgräs) fram till jul. Carpe kommer dock inte spela alla dessa dagar då förbundet har ordnat ett rullande spelschema.
  • Matcherna är 2 x 13 minuter. Säsongen består av 11 matcher + slutspel.

————————————————————————————————————————————————-Management Carpe Scrotum 2009

Ass. Coach / Chairman
Fredrik Rogström
073 708 31 97
carpe-scrotum@personalvetare.nu

Head Coach / General Manager
Fredrik Bäck
073 420 76 99
carpe-scrotum@personalvetare.nu