Årets PULSare och Pedagog 2021

Under årsmötet utsågs den fina bemärkelsen Årets PULSare och Årets Pedagog för 2021. Grattis till Årets PULSare Alva Ölander och Årets Pedagog Louise Svensson!

PULS medlemmar har röstat fram Alva Ölander till Årets PULSare med motiveringen:

Alva Ölander tilldelas härmed priset för Årets PULSare 2021 för sitt inspirerande sätt att leda såväl PULS-sektionen, som styrelsen framåt i rollen som styrelseordförande under verksamhetsåret 2021. Alva har med ett moget ledarskap, stöttat och funnits nära till hands för PULS:s samtliga utskott och medlemmar som både ledare och kompis. Alva är en mycket jordnära, avslappnad och rolig tjej som har bidragit till ett bättre PULS under årets gång. Det märks att Alva har lagt ner mycket av sin tid och energi för att få samtliga aktiva PULS-medlemmar att vara drivande och engagerade i med- och motgångar. Därför förtjänar Alva denna utmärkelse som årets PULSare 2021.

PULS medlemmar har röstat fram Louise Svensson till Årets Pedagog med motiveringen:

Louise Svensson tilldelas härmed priset för Årets Pedagog 2021, för sitt stora engagemang gentemot sina studenter och HR-programmet. Louise är mån om att få sina studenter att lyckas och komma framåt i sina studier. Hon är en empatisk, inkluderande och stöttande pedagog för både individer och hela kursgrupper. Hon är tydlig och konkret med vad hon förväntar sig från sina studenter och får dem att känna sig motiverade och engagerade att lära sig mer. Hon är lyhörd och ger ett stort utrymme för diskussion och tar studenternas input och önskemål på största allvar. Louise bemöter alltid sina studenter med ett leende och som sina jämlikar och gör även sitt yttersta för att hålla samtliga nöjda och informerade. Utifrån denna nominering förtjänar Louise Svensson utmärkelsen som Årets Pedagog 2021.

 

Vi vill även passa på att tacka alla som deltog på årsmötet och gratulera alla under årsmötet nyinvalda aktiva.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *