P-Riks omregistrering!

Det har blivit dags för omregistrering av medlemmar hos P-riks! 

Som medlem i PULS erhåller du även ett gratis medlemskap i P-riks (Personalvetarstuderandes riksförbund), och det är nu viktigt att alla medlemmar omregistrerar sig. Ett mail kommer skickas från p-riks till alla medlemmar med instruktioner om hur registreringen går till, det är därför viktigt att ni kollar både mail och skräppost samt följer instruktionerna. Registreringen tar endast någon sekund!

Varför?

Omregistreringen ligger till grund till det MCUF-bidrag P-Riks får och därmed verksamhetsbidraget PULS kan få via P-Riks. Ju fler medlemmar som registrerar sig desto mer bidrag! Med mer bidrag kan vi arrangera fler, större,  och roligare värdeskapande aktiviteter för våra medlemmar!

Vilka är P-Riks?

P-Riks eller Personalvetarstuderandes riksförbund är en av våra största samarbetspartners och förenar personalvetarstuderande, de har medlemsföreningar från personalvetarutbildningar runt om i landet däribland PULS. Medlemmar i PULS får gratis medlemskap i P-Riks. Läs mer om P-Riks arbete på www.p-riks.se.

Vad ska jag göra nu?

Kolla mailen! Registrera dig, det tar bara någon sekund! Tänk på att det kan ha fastnat i skräpposten.

Vid frågor eller funderingar är det bara att maila:

 info@personalvetare.nu 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *