Framtidsmässan den 4 april

Den 4 april på Frescati Sports Center är det dags för  Framtidsmässan – Sveriges största karriärevent för och om offentlig sektor! Framtidsmässan är en heldag där  studenter och nyutexaminerade får träffa arbetsgivare i offentlig sektor från hela landet. Det finns otroligt många karriärmöjligheter inom kommuner, myndigheter och regioner och detta är ett perfekt tillfälle att få veta mer.
 
Under dagen bjuds det på underhållning i flera former på Stora Scen! Bland annat kommer artisten Jireel att hålla en 45 minuter lång spelning i slutet av dagen. Dessutom medverkarden populära podcasten Alla Våra Ligg  som kommer att berätta mer om orgasmglappet. Utöver dem föreläser även psykologen Katarina Blom om positiv psykologi, Majblomman om hur en som student kan engagera sig i frågan om barnfattigdom samt en föreläsning om konkreta tips för CV-skrivande, LinkedIn och jobbintervjuer.
 
Då vi HR/PA-studenter är extra efterfrågade har GRATIS bussar sats in för att ta oss Linköpingsstudenter till och från mässan! Länk för att anmäla sin plats på en utav bussarna finns HÄR! 

Länk till facebook-eventet finns HÄR! 
Kanonkul med andra ord!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *