Montico i Tranås söker HR-generalist

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 900 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Vi söker nu en HR-generalist till vårt huvudkontor i Tranås och erbjuder ett roligt och varierande arbete i händelsernas centrum. I rollen som HR-generalist arbetar du brett med våra HR-processer och är ett stöd till cheferna runt om i organisationen. Du har många kontaktytor både internt och med externa samarbetspartners och bidrar till att stärka vårt arbetsgivarvarumärke.

Läs mer om tjänsten och ansök via vår hemsida: https://montico.se/hitta-jobb/lediga-jobb/ledigt-jobb/?id=JobAds/4869

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *