Semestervikarie som Innesäljare till JobbPlus.

JobbPlus är en av landets nyaste jobbsajter och är en del av Östgöta Media.
I Östgöta Media ingår morgontidningarna Östgöta Correspondenten, Norrköpings Tidningar, Folkbladet, Motala Vadstena Tidning, Västerviks-Tidningen, Vimmerby Tidning och Kinda-Posten samt gratistidningarna Extra Östergötland, Mera Norrköping, Mera Linköping, Mera Västervik Vimmerby Hultsfred, Linköpings-Posten, Norrköpings-Magazinet och Västerviks Kommunextra. Bolaget har även sajterna corren.se, nt.se, affarsliv.com, folkbladet.se, mvt.se, vt.se, vimmerbytidning.se, affarsliv.com och klackspark.com.

Att arbeta som innesäljare på JobbPlus.
Som innesäljare jobbar du med att besvara våra kunders önskemål kring platsannonsering i Östgöta Medias tidningar, våra digitala erbjudanden på www.jobb.plus samt i Sociala Medier. I arbetet ingår att skicka offerter till kunderna och följa upp. Du bokar sedan kundens platsannons och publicerar den digitala annonsen.

Som person är du utåtriktad, driven och serviceinriktad. Du är flexibel och kan anpassa dig efter kundens behov men bibehåller alltid en rådgivande roll med syfte att alltid utforma kundens kampanj på bästa sätt. Du drivs av att alltid leverera en nivå högre än vad kunden förväntar sig. Du är bra på svenska i tal och skrift, har datavana.

Jobbet kräver självständighet och förmågan att fatta egna beslut och ta initiativ, samt förmåga till god förståelse för kundens verksamhet och önskemål.

Meriterande erfarenheter

* Någon form av säljerfarenhet
* Utbildning inom Hr

Övrig information

* Arbetstid 8-17 måndag- fredag
* Tjänsten som sommarjobbare planeras att tillsättas omgående och sträcker sig fram till augusti med möjlighet till förlängning. Placeringsort Norrköping.
* Tjänsten följer Unionens kollektivavtal.
* Närmaste chef är affärsområdeschefen Jobb & Rekrytering Lena Åkergren-Ohlsson 0702-942477
* Facklig kontakt: Kenneth Trybom, Unionen, 076-834 26 93, kenneth.trybom@ostgotamedia.se

Välkommen in med din ansökan till: https://jobb.plus/jobb/17677

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *