Extrajobb som rekryteringsansvarig hos Norstat

Extrajobb som rekryteringsansvarig

Vill du arbeta med rekrytering av marknadsundersökare bland studenter i Linköping? Är du kreativ, duktig på att nätverka och kan du nå ut till studenter och äldre medborgare med olika rekryteringsinitiativ? Då är detta en perfekt möjlighet för dig! Vi söker dig som är student och som vill arbeta ett par timmar någon eller några dagar i veckan med gedigen rekrytering. Vi kan erbjuda ett fritt och flexibelt arbete, roliga arbetsuppgifter och ett meriterande extrajobb.

Om tjänsten
Norstat är en av Sveriges ledande leverantörer inom marknadsundersökningar. I vårt stora call center i Linköping bedriver vi marknadsundersökningar och rekryteringar till fokusgrupper via telefon. Vi har ett kontinuerligt behov av nya intervjuare och önskar att genomföra en förändringsresa för vår bas av intervjuare, där vi har ett uttalat mål att i högre utsträckning attrahera universitetsstuderande och pensionärer. Ditt uppdrag är av strategisk vikt för oss och du kommer att få mycket fria händer och en budget till ditt förfogande. Som rekryteringsansvarig avlastar du produktionschefen och driver och arbetar självständigt ned kvalitativ rekrytering. Med personligt driv, proaktivitet och kreativitet skapar du planer och aktiviteter för att attrahera och rekrytera in nya duktiga marknadsundersökare till Norstat.

 

Arbetsuppgifter
Som rekryteringsansvarig får du värdefull och meriterande erfarenhet inom rekrytering och du har möjlighet att lägga upp din egen arbetstid. Du utarbetar rekryteringsplan, skapar kontakter med universitetet, relevanta student- och pensionärsorganisationer, genomför rekryteringsaktiviteter och driver arbetet från start till mål. Du blir en viktig del av marknadsföringen av Norstat och jobbar med employer branding i samtliga externa kontakter.

 

Dina arbetsuppgifter omfattar:

  • Definiera rekryteringsplan och aktiviteter
  • Genomföra rekryteringsaktiviteter mot universitet- och högskola samt pensionärsorganisationer genom events, fysiska möten och aktiviteter i andra kanaler och nätverk
  • Hantera ansökningar, genomföra intervjuer
  • Aktivt vara med och utveckla arbetsmiljö och kultur på arbetsplatsen

 

Tjänsten passar dig som har möjlighet att jobba ett par dagar i veckan samt har ett genuint intresse för rekrytering.
Vi söker dig som:

  • Studerar Personalvetenskap eller liknande inriktning med något år kvar på studierna
  • Stark personlig drivkraft och ansvarsförmåga
  • Duktig på att nätverka
  • Kreativ, kan hitta smarta lösningar

Som person är du glad och positiv med personlig drivkraft och initiativförmåga. Du driver ditt arbete självständigt framåt. Du ser vad som behöver göras och är lösningsorienterad. Vidare är du ambitiös med god energi som tar ansvar och får saker och ting att hända. Vi tror att du har en stark social sida som gör att du kan representera Norstat på ett trovärdigt och positivt sätt både i yngre och äldre målgrupper.

Vi kan erbjuda dig ett mycket roligt, kreativt och meriterande extraarbete under studietiden. Du kommer att ha stor frihet att agera och ditt arbete kommer att vara väldigt betydelsefullt för bolaget. Vi sitter centralt på S:t Larsgatan vid Trädgårdstorget i Linköping.

 

Tveka inte att höra av dig till VD Henrik Åquist, 070-836 8102, henrik.aquist@norstat.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *