Vill du ansvara för Fitesas rekrytering av semestervikarier?

Vill du ansvara för vår rekrytering av semestervikarier?

Vi söker två stycken som kan ansvara för rekrytering av våra semestervikarier, ca 20 tjänster ska tillsättas. Vi Fitesa, är en processindustri med dygnetrunt drift och tjänsterna ni ska rekrytera till är inom produktionsavdelningen. Ni kommer att granska CVn, sköta all kontakt med kandidaterna, ansvara för alla intervjuer samt skapa underlag till HR för vilka som ska rekryteras.

Intervjuerna sker på plats hos oss på Fitesa i Norrköping eftersom kandidaterna även ska träffa driftledarna. De hålls fördelaktigt på kvällar och helger. Tillgång till bil är nästan ett måste eftersom kollektivtrafiken ut hit är begränsad.

Maila office.swe@fitesa.com för att söka tjänsten. Tillsättning sker omgående eftersom semesterrekryteringen måste vara klar i mars.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *