Stångåstaden söker 2 HR-assistenter

stangastaden

Som HR-assistent kan du se fram emot ett spännande arbete på ett företag som gör skillnad – hela tiden med målet att utveckla Linköping och visa vägen framåt. Du får vara en del av vår viktiga process när vi anställer 100 sommarjobbare. Arbetet är utvecklande då vi har ambitionen att alltid bli lite bättre.

Så här får du visa vägen
Stångåstadens HR-enhet består av fyra personer med rollerna HR-chef, HR-strateg, HR-utvecklare och Löne- och HR-generalist. Som HR-assistent kommer du jobba i nära samarbete med vår HR-generalist som är ansvarig för projektet, men också vår marknadsavdelning, våra verksamhetsområden som tar emot sommarjobbare samt våra entreprenörer som också anställer sommarjobbare genom oss.

Dina arbetsuppgifter spänner över hela rekryteringsprocessen från kravprofilsdiskussioner, planering och genomförande av audition, anställning och introduktion. Som HR-assistent kommer du aktivt bidra till att Stångåstaden fortsätter att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

Känner du igen dig?
Vi söker dig som går andra året på Personal & arbetsvetenskapliga programmet. Du är engagerad, drivande och stimuleras av att skapa resultat som ger mervärde till verksamheten. Som person bygger du snabbt förtroende genom att vara lyhörd, positiv och serviceinriktad. Du är självgående och kan ta egna initiativ utifrån givna ramar men stimuleras också av att arbeta tillsammans i team.

Detta erbjuder vi dig
Vi ger dig möjlighet att under vårterminen jobba med HR-relaterade arbetsuppgifter under dina studier, i en öppen och resultatorienterad företagskultur. Den sköna blandningen av ung talang, rejäl erfarenhet och massor av nyfikenhet gör Stångåstaden och Studentbostäder till en
spännande arbetsplats där vi hela tiden eftersträvar vår vision – ett steg före.

Vi är ett kundfokuserat företag som brinner för vår samhällsuppgift. Vi värnar om balansen i livet och arbetslivet, och vi leds i vårt arbete av våra tre värderingar – trygga, professionella och aktiva.

Tjänsten är en visstidsanställning med varierad arbetstid och arbetsvolym.

Är du intresserad?
Skicka in ditt cv och ansökan till jobba@stangastaden.se redan idag då urvalet sker löpande, dock senast den 20 november. Märk ansökan ”HR assistent”. För mer information om tjänsten, kontakta Jenny Ahlbert, HR-generalist 013-20 85 73.

Stångåstaden ägs av Linköpings kommun och förvaltar cirka 18 500 bostäder. Med drygt 25 % av bostadsmarknaden är vi Linköpings största aktör. Nu satsar vi rejält på att bygga bort bostadsbristen och ökar investeringstakten för nyproduktion, ombyggnation och stadsdelsutveckling. Hela tiden med målet att ligga ett steg före och aktivt bidra till en bättre framtid. För våra kunder, Linköping och vår bransch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *