HR Meetup

HRMeetup_LU

Bravura bjuder in till sitt spännande koncept HR Meetup!

Bravura är ett bemanning- och rekryteringsföretag med 110 anställda. Vi har idag kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg, och arbetar med bemannings- och rekryteringsuppdrag inom hela tjänstemannasektorn.

Vi på Bravura har startat ett nätverk som heter HR Meetup. Vi har startat nätverket för att främja kunskapsutbyte mellan skola och arbetsliv, och vänder oss till dig som är universitetsstudent inom personal, organisation eller ekonomi och som är intresserad av en karriär inom HR, rekrytering eller bemanning. På träffarna vill vi dela med oss av vår kunskap, och även få nya idéer från dig som studerar. Som deltagare på våra träffar får du möta verkliga utmaningar från vår verksamhet och att arbeta inom HR genom föreläsningar, diskussioner och case. Du får också nyhetsbrev 3 gånger/termin och kan nätverka med oss och andra studenter på våra sociala medier. För att gå med i nätverket är du välkommen att maila din intresseanmälan tillhrmeetup@bravura.se.

För mer information om Bravura och HR Meetup, se www.bravura.se/hrmeetup och www.facebook.com/bravurahrmeetup

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *