Academic Work söker student för givande extrajobb

Är du sugen på ett varierande extrajobb där du får lära dig nya saker varje dag? Nu söker vi på Academic Work ytterligare en Staffing & Recruitment Assistant som vill förstärka ett av våra team i Linköping! Är du student i början av din utbildning som lockas av möjligheten att ta stort eget ansvar och utvecklas inom personal- och rekryteringsområdet?

academic-work-logotype-black-2x

Academic Work växer och nu söker vi fler kollegor som vill förstärka ett av våra team i Linköping. Som Staffing & Recruitment Assistant stöttar du teamets Consultant Managers i alla deras processer inom rekrytering och personaladministration. Tjänsten är mycket varierad och ger dig möjlighet att skaffa dig värdefulla praktiska erfarenheter redan under din studietid. Du blir en värdefull del av vårt team och får snabbt ta stort eget ansvar för ditt arbete. Du får uppgifter delegerade till dig under arbetsdagen och har kollegor som stöttar dig men du driver själv ditt arbete framåt och tar egna initiativ för att lösa våra kunders personalbehov.

För att ge dig en bra start kommer du först att få sitta bredvid kollegor och få en introduktionsutbildning. För att stötta din fortsatta utveckling hos oss finns också ett utarbetat Assistant Training Program där du får börja med enklare uppgifter och tar på dig allt mer ansvar efter hand när du blir varm i kläderna.

Läs mer om tjänsten och ansök här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *