Gott & Blandat

Är det dags igen, är det dags, är det dags, är det dags igen, ja vi kommer in och lägger den på max igen..Ja det är alltså dags för ett nytt inlägg från oss och mycket har hänt sedan sist vi hördes. Nolle-Ps glans stora dagar har passerat, vi är alla mitt uppe i HT 2014 och hej dundrans vad fort tiden går!

Strax efter Nolle-p anordnade vårt kära festeri PiLS den feta kravallen On The Rocks! GRYMT bra jobbat säger vi, komplito slutsålt blev det!

Vi har även i år fått möjligheten att bidra grönt genom Gröna veckan där vi alla hjälptes åt att tänka på miljön i 7 hela dagar! Nu ska vi ju alltid tänka på miljön, men det här är ett väldigt bra initiativ och en påminnelse om att miljön inte klarar sig själv utan att vi som människor faktiskt måste göra aktiva val för att fortsätta låta den vara grön. Eftersom vi är en grön sektion så var det väldigt fint att se så många miljövänner som deltog på olika sätt under veckan. Under gröna veckan var vi bland annat på studiebesök på Tekniska Verken (värmekraftverket) där vi fick upplysning om hur de tar hand om och sprider ut el och värme över vår stad med hjälp av olika medel. Ett väldigt roligt och givande studiebesök tycker vi. PULS styrelse bjöd på ekologiskt fika i sektionsrummet och PiLS anordnade även en PiLS-Pub på O’lerys i det ekologiska tecknet och studentvänliga priser på maten. Väldigt uppskattat, och när PiLS är i farten och styr upp något är det självklart alltid stor uppslutning! Mycket kul.

Efter gröna veckan kom den årliga HR-dagen och det var extra kul att så många av er kom och deltog! Dagen bestod av tre inspirerande föreläsare som föreläste om hur det är att bli ny chef, hur vi ska motivera oss själva och den tredje föreläsningen gjordes av en kvinna som delade med sig av hur det är att ha ADHD och att kunna se det som en tillgång i företaget. Som sagt, otroligt inspirerande och nyttiga föreläsare i år. Alla som deltog kunde under pauserna passa på att prata med olika företag som också var där och deltog med monter. Vi tackar projektgruppen HR-dagen 2014 för en välplanerad och givande dag!

Det var också en Herr&Dam-sittning nyligen, men mer än så får ni inte veta. För ett tag sedan intervjuade vi även en mycket spännande filur som ni snart ska få lära känna närmre, Stay tuned vänner, stay tuned…

Ps. Glöm inte bort Valberedningspuben den 19 november, där kommer även vi vara på plats och förklara varför just DU ska ta över denna fantastiska post nästa år!

Hej på er!

En av de inspirerande föreläsarna, Torgny Steen
En av de inspirerande föreläsarna, Torgny Steen

 

HR-dagen 2014
HR-dagen 2014

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *