Spännande chans till extrajobb för studenter i PA3!

Unik Resurs söker en researcher på deltid till deras kontor i Linköping. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå utav search och headhunting av kandidater till våra rekryteringsuppdrag inom både privat och offentlig sektor. Du går tredje året på PA- programmet och är intresserad av rekrytering och andra konsulttjänster inom HR området. Är du intresserad av jobbet ser de fram emot din ansökan snarast och om du vill veta mer om tjänsten kontakta Örjan Högberg på 0700-90 14 12 eller maila den till orjan.hogberg@unikresurs.se!

Unik Resurs grundades 1997 och arbetar med rekrytering, interimslösningar, outplacement, ledarskap- och grupputveckling samt verksamhetsutveckling. Vårt huvudkontor finns i Linköping men vi har även kontor i Norrköping, Karlskrona, Kalmar och Stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *