Nya PSS och PULS kick-off

Hej alla glada, dags att introducera nya PSS! Jag har fått äran att vara årets PSS och ska uppdatera er om PA-livet 2014! I år är vi bara en, så lilla jag ska försöka fylla ut 2 par grymma skor. UTMANING!

Vem är jag? Denise Broberg, INTE släkt med Robban Broberg! Nyss fyllt 23, född och uppvuxen i Linköping. Tränar ofta (mest för att kunna äta choklad när jag vill), älskar att cykla och är en hejare på korsord. Går på koffein, beroende till den grad att jag inte kan föra en normal konversation innan morgonkaffet.

Jag går första året på PA och kom in på mitt tredje (!) försök. Hade varit körd om det inte varit för arbetslivserfarenheten måste jag ändå passa på att erkänna. För att det här inte ska låta som ett långt och tråkigt personligt brev så tänkte jag sammanfatta mig själv med och säga att jag är oftast glad men mitt humör kan svänga och oftast beror det på att jag inte har ätit. Om jag upplevs otrevlig kan ni bara säga åt mig att äta en bulle eller en Snickers (he he). Jag driver gärna med folk och är ironisk 9 av 10 gånger så ta inte allt jag säger på för stort allvar. Livet är rätt oproblematiskt och de flesta bekymren kan man skratta sig igenom, låter as pretto jag vet. Jag är också människa och tycker att livet är åt helvete ibland men vi får försöka så gott det går att bortse från det onda för att inte gå under som individer, tror jag i alla fall.

Så nu när jag ändå har er på tråden ska jag passa på att skriva om PULS kick-off som gick av stapeln i lördags! Ett glatt (segt) gäng satte sig på bussen 08:30 i lördags för att åka till Boda Borg. Vår charmiga chaufför Klasse svängde upp mot E4:an och precis när vi har gosat ner oss i sätena drar vinjetten från sällskapsresan igång på cirkus 2000 decibel. När chocken lagt sig och vinjetten är över hörs en ljuvlig stämma ut i högtalarna och vi får ta del av ”onödigt vetande”. Den här sekvensen återupprepar sig titt som tätt hela vägen till Boda borg, planen på att sova och ladda upp för en hel dags aktivitet fick vi snällt lägga på hyllan.

Väl framme har vi blivit indelade i lag och snart var matchen igång. För er som aldrig har varit på Boda borg så liknar det lite som fångarna på fortet. Det är alltså olika celler som man ska klara och varje cell har en viss svårighetsgrad. Den allra svåraste cellen på ”fortet” krävde ungefär 50 försök för att klara. Min grupp valde att satsa på andra celler. Alla som försökte sig på Plutonen blev blåslagna (inklusive jag). Plutonen är en krigscell och för att klara första rummet skulle vi undvika att bli skjutna, låter allvarligare än vad det var. För att komma till skyttegravarna skulle man klättra upp för en trappa som bestod av platsbyggda hyllor. Adrenalinet sprutade ut genom öronen och inte tänkte vi på att de där trappstegen faktiskt var rätt hårda att slå i. Kul var det i alla fall och om någon i gänget åkte där ifrån utan blåmärken så är det ju bara att gratulera. Det bjöds på tacos, glass och bulle ska jag inte glömma att nämna, SÅ gott!

Efter en hel dags kämpande stod till slut Orangeutangerna som överlägsna segrare, stort Grattis! Alla fick dock medalj, en fantastisk medalj som var gjord av ett nyckelband och en påse nappar. Perfekt färdkost till hemresan.

Tack PULS för en toppendag och tack alla som var med, jag hade sjukt kul och det tror jag att ni andra också hade!

Glöm inte att gilla PSS på Facebook! Där kan ni även hitta mig om ni har synpunkter eller frågor, sök bara på mitt namn Denise Broberg och skicka ett meddelande.

Tack och hej förgätmigej

Boda Borg 018

Boda Borg i Oxelösund

Boda Borg 084

Boda Borg 069

Boda Borg 030

Vinnarlaget!

Boda Borg 006

Glada PULS aktiva inför en heldag på Boda Borg

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *