Årsmötet 2014

Tack till alla medlemmar som deltog under årsmötet i torsdags (30/1)! Styrelsen 2014 vill även rikta ett stort tack till valberedningen för att ni har gjort ett så bra jobb med nomineringar till PULS arbetsgrupper. Så ett stort grattis och välkomnande till alla nya PULS aktiva! Sen vill vi självklart rikta ett stort tack till Mats Werme från StuFF som tog sig tid att hjälpa oss hålla i årsmötet.

Under mötet gick vi bland annat igenom årets budget, vi gick igenom vår nya verksamhetsplan och två propositioner behandlades. Alla dessa dokument finns självklart tillgängliga, klicka in under Puls –> Dokument så hittar du allt som kan vara av intresse. Årets pedagog utsågs och det gick till ingen mindre än Louise Svensson. Även årets Pulsare utsågs och det blev ingen mindre än Lisa Hartikainen för sitt hårda arbete inom PULS.

Årsmöte-008Årsmöte-028Årsmöte-014

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *