Ännu en intervju med söta styrelsen. Wiho! Nu dags för Angelica!

 

Nu har turen kommit till kvinnan bakom siffrorna, Angelica Louropoulos. Vad snurrar i ekonimiansvariges huvud mer än PULS kvartalsrapport? Nu får ni svaren på varför hon skulle vilja vara en delfin, varför Flamman är viktig och vad som tar mestadels av hennes tid! Här kommer en djupdykning i huvudet på styrelsens egen siffervändare! 

DSC_0072

Var kommer du ifrån?
Jag är från Stockholm, närmare bestämt är jag från Ekerö.

Vilken månad är du född i?

Jag är född i april.

 

Vad är din favorit färg?
Det är röd!

Om du skulle vara ett djur, vilket skulle du vara då?
Jag skulle nog vilja vara en delfin, för jag tycker att de verkar som väldigt intelligenta djur.

Vilken kroppsdel har du mest användning av?
Hmm… Mina ben… mitt huvud…  Vad ska jag ta? Mina ben!

När jag har tagit examen ska jag…
Detta är mitt ångestmoment, plugga utomlands, börja jobba, jag vet inte riktigt! Men skulle jag börja plugga utomlands skulle jag helst åka till USA.

Läser du verkligen PSS artiklar?
JA! Senast läste jag artikeln om Lisa och läste även Nolle-P bloggen när ni hade den igång.

Har du någon last?
Riktig mat, jag vill ha ordentlig mat för det klara jag mig inte utan. Jag har också en pinsam last. Ett TV-program som man inte egentligen borde se på, men jag gör det ändå, är The Real Housewifes of Beverley Hills.

Bästa festminne med tre ord.
Flamman, Leo, Kärlek

Om du fick vara någon för en dag vem skulle det vara?
Jag skulle vilja vara Barack Obama, skulle vara så coolt att vara världens mäktigaste man! Eller så skulle man kunna vara en diktator för att ändra lite och därmed kunna ändra en situation till det bättre. Men jag skulle inte vilja något av det en längre tid.

Vad är ditt arbetsområde inom styrelsen?
Jag är ekonomiansvarig.

Vad innebär det?
Det innebär att jag har det övergripande ekonomiska ansvaret för PULS ekonomi både på lång och kort sikt.

Varför sökte du till styrelsen?
Jag sökte till styrelsen för jag ville vara med och påverka och göra skillnad under min universitetstid. Sen verkar det som en riktigt kul arbetsform.

Vad anser du är PULS viktigaste uppgift?
Vår viktigaste uppgift tycker jag är att föra studenternas talan och kunna påverka i ett större sammanhang. Och ha kul! Vi jobbar med att skapa ramverket för att ha möjlighet att kunna utföra aktiviteter. Vi ser också till att våra olika utskott och grupper ska kunna agera och fungera, så som typ PSS.

Vad anser du är viktiga egenskaper för att vara styrelsemedlem i PULS?
Jag tycker att de viktigaste egenskaperna är engagemang, drivkraft och så måste man besitta självdisciplin för att kunna få saker gjorda.

Vad tycker du att DU tillför styrelsen?
Jag tillför förhoppningsvis en positiv energi och bra ekonomi, fast de ger sig ju dock inte förrän senare haha.

Vad är det bästa med att sitta i styrelsen?
Det bästa är att kunna vara med och påverka samt skapa en möjlighet till utveckling och utrymme för PA studenter. Det är riktigt kul och givande arbete!

Vad tar mest tid, planering, utförande, möten eller något annat?
Jag lägger mestadels av min tid på bokföring och att kunna stötta de olika ekonomiansvariga i de olika utskotten och grupperna. Det är ju väldigt olika med hur deras budgetar ser ut vissa har en väldigt stor budget med väldigt många inkomster och utgifter medan vissa inte alls har så många.

Något du vill tillägga om din plats i styrelsen?
SÖK TILL STYRELSEN! Det är ett jätteroligt arbete!

 

Legolas                                                vs                       Aragon

 

Kravall                                                  vs                      Korridorsfest

 

Donken                                                  vs                      Sallad

 

Dansbandsveckan i malung                  vs                      Metaltown

 

En timme på spinningscykeln                   vs                       En timme med soffhäng

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *