Nolle-P blogg!

Något hände idag. Två människor slog sina kloka huvuden ihop och nio minuter senare föddes en idé. En idé som skulle frälsa nollan från all tveksamhet och förvirring, en idé som skulle bringa klarhet under nolle-P och leda nollan ut ur mörkret in i ljuset. En idé som skulle växa från att bara vara en idé till att bli en vägledare – en idé om en blogg.

Hear ye, hear ye! Messias är här, i form av en blogg som håller nollan (och övriga) uppdaterade under Nolle-P! Adressen är http://pssnollep13.wordpress.com/ och första inlägget finns redan uppe. Vi hoppas att alla faddrar kan informera nollan om bloggens existens. Vår ambition är att reda ut saker som kanske är svårt för nollan att hålla reda på och förhoppningsvis vara lite underhållande när vi ändå håller på.

Välkomna tillbaka allesammans, nu ser vi till att ge nollan världens bästa introduktion till livet här i Linkan som PA-student! // Frida och Madde

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *