Dags att nominera till årets alumn 2013

Mellan den 2 maj och 3 juni är det dags att nominera kandidater till utmärkelsen Årets alumn 2013. Universitetets alumner, studenter och anställda är välkomna att nominera kandidater till utmärkelsen, och priset delas i år ut för tredje gången vid en ceremoni den 4 oktober.
För att utnämnas till Årets alumn ska den nominerade ha läst minst två år på heltid vid Linköpings universitet och efter avslutade studier ha åstadkommit något utöver det vanliga. Det kan handla om prestationer av olika slag, särskilt engagemang i en fråga eller något annat som är värt att uppmärksamma.

Förslag skickas senast 3 juni till camilla.smedberg@liu.se. Inkomna förslag ska innehålla alumnens namn, utbildning samt en motivering till varför just han eller hon borde tilldelas utmärkelsen Årets alumn.

Läs mer om utmärkelsen och förra årets mottagare på www.liu.se/alumni/arets-alumn. Välkommen med din nominering till årets alumn 2013!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *