Inbjudan till gästföreläsning med DeLaval

Ta chansen att lyssna på en gästföreläsning med Mikael Landberg, Senior Vice President Human Resources för DeLaval Group som bland annat kommer att ta upp om DeLavals HR transformation men också lite mer generellt kring HRs impact i en global organisation. Med sig kommer han också att ha Mi Nyberg Johnsson, Global HR Operations Manager som ansvarar för de globala processerna kring rekrytering och employer branding.


DeLaval is a leading supplier of solutions that improve the performance of farms for professional food producers. We support our customers in reducing their environmental footprint while improving food production, profitability and the well-being of the people and animals involved. We offer products, systems and services for all steps of milk production. Our solutions are used by millions of dairy farmers around the globe every day.”

DeLaval grundades för mer än 125 år sedan I Sverige. Idag har de 4500 anställda och är verksamma på mer än 100 marknader. DeLaval, tillsammans med Tetra Pak och Sidel., är en del av Tetra Laval Group. DeLaval International ligger i Tumba, söder om Stockholm.

Läs gärna mer på www.delaval.com

Datum: tors 6 dec
Tid: 18.00-20.00
Plats: C3
Sista anmälningsdag: tis. 4dec

Om du anmäler dig så bjuder DeLaval på kaffe/the och smörgås. Anmälan görs till medlem@personalvetare.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *