Nollningen med Fadder-Emil

Hösten är kommen, och så är även skolans lyckliga dagar. Men först, Nollning! Tillsammans med fyra andra glada, och blivande 2:or, utgör vi, till Pils-Ullis förtjusning, faddergruppen ”Country”. Under nollningens två galna veckor, med start sedan måndagen den 20 augusti, har jag försedd med en halvkass kamera dokumenterat nollningen. Med flamsiga textrader kommer jag stundtals att rapportera det göttigaste från nollningen med utgångspunkt från vår egen nollegrupp. Klicka vidare för att se bilderna från de första två dagarna.

20/8 Dag 1 – Introduktion och Tacokväll

faddrarFörberedelser inför tacokväll med nollan hos Fadder-Katrin. På bilden ser vi (från vänster) Pils-Ullis, Fadder-Erik och Fadder-Katrin

katrin&emilMer mat åt nollan! Fv. Fadder-Katrin och Fadder-Emil.

nollan pysslarEfter maten pysslar nollan ihop sina egna nolleskyltar. Under kommande dagar måste nollan bära sin skylt runt halsen i vaket, liksom sovande tillstånd.

pysselChips och pyssel hos Fadder-Katrin

21/8 Dag 2 – Stadsvandring och filmvisning

pamp o nollanUnder nollans andra dag möter de med nervösa uttryck i ansiktet, de mystiska PAmp. På bilden tilldelas Countrygruppen ett uppdrag som involverar ögonbindlar och en hel del krav på gruppens teamwork.

solfaddrarSamtidigt som nollan jobbar hårt för att lösa diverse uppdrag passar vi faddrar på att lata oss i det mjuka gräset. Fv. Fadder-Erik, Fadder-Katrin och Fadder-Malin.

godissnöreNollan ska på snabbast möjliga tid klämma i sig godissnören (med kolasmak). Resten av Countrygruppen hejar på nollan Johan som är först ut i detta tävlingsmoment.

countrygruppenCountrygruppen ställer gärna upp på bild. Här ser vi gänget jama som de coola katter de är.

I kväll är det förfest och sedan brakfesten München Hoben som står på agendan. Handen på hjärtat, jag lovar att fortsätta blixtra med kameran i nollan och faddrarnas förvånade ansikten. Håll er uppdaterade med PSS!

Emil Arleroth

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *