Industrikompetens söker student

Industrikompetens jobbar med att länka samman ingenjörsstudenter med regionens industriföretag. Vi vill att studenterna så tidigt som möjligt i sin utbildning ska komma i kontakt med vårt regionala arbetsliv och har i detta arbete ett antal aktiviteter som vi genomför varje läsår.

Det är gästföreläsningar, studiebesök på företag, deltagande som praktiska exempel i kurser. Vi har även startat ett traineeprogram (www.industritalang.se<http://www.industritalang.se>) samt arrangerar sommarjobb för ingenjörer (www.industrikompetens.se/student<http://www.industrikompetens.se/student>)

Nu letar jag efter en PA- eller HR- student som skulle vilja arbeta deltid vid sidan av studierna med mig. Det ska vara en student som gillar att skapa och genomföra arrangemang med studenter, som gärna har erfarenhet av industrin eller som har intresse av att jobba med industriföretag. Dessutom är det ju bra om studenten har intresse av att arbeta med bemanningsföretag eftersom tjänsten kommer bli en biljett rakt i ni vår verksamhet. 

Låter detta intressant? Hör då av dig till:

Karl Eldebo
Projektledare Framtidens kompetensförsörjning
INDUSTRIKOMPETENS – i med- & motgång

Direkt: +46 (0)13 32 94 14
Mobil: +46 (0) 76 778 15 14
E-post: karl.eldebo@industrikompetens.se<mailto:karl.eldebo@industrikompetens.se>

Industrikompetens i Östergötland AB
Djurgårdsgatan 56, 582 29 Linköping
Växel: +46 13-32 94 00
www.industrikompetens.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *