PSS på Facebook

PSSprofilSist men inte minst kommer PSS på efterkälken när det gäller att skaffa ett konto på Facebook. PSSprofil Eftersom de flesta studenter i dag har sitt eget privata konto, vill inte PSS vara sämre. Syftet med att starta ett Facebook-konto är att utöka interaktionen med våra läsare. Vi vill att ni ska kunna ta del av våra nyheter på snabbaste och effektivaste vis och dessutom är detta ett gyllene tillfälle för er att på smidigaste sätt kunna kommentera nya inlägg och ge tips och feedback på vårt skriveri. Tillsammans kan vi göra PSS större, bättre och snyggare!

Så vår fråga till er lyder: Vill ni vara vår vän?

Sök på namnet Pss Puls och lägg till oss som din bästaste bäste vän och skriv oss en vacker rad!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *