Sök Akademikerförbundet SSRs styrelse!

Skulle du vara intresserad av att vara studerandemedlem i Akademikerförbundet SSRs styrelse? De söker en studerandemedlem som kommer att ha en roll med ansvar för relation/nätverkande/informerande. Exakt vad rollen innebär är inte helt fastställt utan kommer att bestämmas på nästa styrelsemöte 17/1 kl 17:30, St Larsgatan 41. Tanken är att du som är intresserad får komma till mötet där det förutsättningslöst diskuteras hur rollen kommer att se ut – du får alltså en chans att påverka.


En utmärkt chans att få kontakt med en del yrkesverksamma och även en möjlighet att prova på en del av HR-fältets alla uppgifter.Skriv några rader om dig själv till Marie Daun på m.daun@telia.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *