Personalassistent sökes till Uniflex Bemanning!

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets- och miljöcertifierat.

Jobbeskrivning

Vi söker nu en Personalassistent till våra kontor i Linköping och Norrköping. Tjänsten innebär att avlasta personalansvariga i ett team. Arbetsuppgifterna kan exempelvis röra sig om urvalsarbete, annonsutformning, referenstagning, matchning, bokning och personaladministrativa ärenden. Du kan även komma att vara delaktig i affärer och vara länken mellan kunder och personal. Arbetet är å ena sidan stressigt och mycket att göra men å andra sidan utmanande och intressant då det ständigt dyker upp nya situationer. Uniflex är uppbyggt av små team som jobbar tätt tillsammans. Vår kultur präglas av engagemang, affärsmässighet och arbetsglädje.

Personliga egenskaper

Du är en person som står i startskottet av din karriär. Troligen är du studerande med 1-2 år kvar inom Personal- eller Civilekonomprogrammet och vill arbeta vid sidan av dina studier, arbetstiderna och behovet kan variera vecka för vecka. Meriterande är om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller av serviceyrken med kunden i fokus. Du tycker det är kul med siffror och är bra på att hålla många uppgifter och processer igång samtidigt. Genom ditt grymma driv, självständighet och tempo visar du på dina ambitioner och att du vill gå långt i din karriär. Inom Uniflex finns det goda karriärmöjligheter då vi arbetar aktivt med internrekrytering.

Sista ansökningsdag är 7/1, urval och intervjuer sker löpande och tillsättning sker snarast efter överenskommelse. Skicka din ansökan till johan.hagg@uniflex.se, märk den med ”Personalassistent”.

Kontaktperson
Johan Hägg
0765-252480
johan.hagg@uniflex.se

Anställningsomfattning
Deltid

Anställningsform
Studerande

Tjänstgöringsort
Linköping
Publiceringsdatum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *