PA:s julsittning

När mörkret är här, kurserna närmar sig sitt slut och julen står för dörren, vad passar då inte bättre än en julsittning med Linköpings bästa PiLS och PA-studenter? I lördags var det alltså dags för PA:s årliga julsittning på Nationernas Hus. Förutom studenter fanns även en del släkt och vänner på plats. Framför allt hade PiLS bjudit in sina nära för att visa dem vad de går för under årets sista sittning.

Föga oväntat serverades ett dignande julbord, men den största hiten var kanske ändå julklappsbytet. Som alltid bjöds det på roliga och fina gyckel av bland andra SSKål och Medsex och som en perfekt avslutning levererade PiLS som aldrig förr.

Sen fortsatte kvällen på NH och allas ögon tindrade som de gör när julen är nära. Och med det så vill PSS önska er alla en riktigt god jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *