Tackfest för Nolle-P!

Tack PA1! Tack för tackfesten igår! Till Skytte-C cyklade vi i mörker och kyla för att tas emot med ljus och värme av tackfestfixarna (även om herr konstapel var där och släckte marchallerna). Knappt hann vi släcka cykellamporna innan vi var indelade i lag och fulvinsrundan var igång. Efter en lagom lång tur gick vi stärkta av vinet in i huset där festen började. Där välkomnades vi och fick se ett bildspel och vi kom i stämning. Agge och Madde hade tillsammans med sina medhjälpare fixat bearpong, sanning eller konka, och twister, bättre kunde det knappast bli!

Temat för kvällen var Rubiks kub (alla hade ett klädesplagg av varje färg i rubikskuben), vilket även innebar ett tävlingsmoment. Meningen var att man skulle samla på en av färgerna och den som först var enfärgad vann. Kläder byttes hej vilt och den som inte var snabb nog blev fast med något plagg i fel färg.

Pils och PAmp bjöd på, som alltid, grymma gyckel. Årets fadder korades och det var Anna Marklund som tog hem det välförtjänta priset: en timmes massage på campushallen. Senare på kvällen serverades det varmkorv, dansgolvet var hett och kvällen kunde knappast ha blivit bättre. Så tack för tackfesten säger PSS!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *