Fransk afton med Capgemin

Varje halvår rekryterar Capgemin 30 nyutexaminerade studenter som har läst PA till sitt aspirantprogram. Den 16/11 kommer företaget till LiU och berättar mer. Det bjuds även på buffé och mingel med deras konsulter. Låter det intressant?

Är Du nyfiken på hur det är att arbeta som IT-konsult på ett av världens främsta konsultbolag? Passa då på att träffa oss onsdagen den 16/11 i Linköping!

Under kvällen kommer Du att få en inblick i den spännande IT-branschen och samtidigt få  veta mer om hur vi – Capgemini Technology Services – verkar i den. Varje halvår rekryterar vi 30 nyutexaminerade (Systemvetare, Civilingenjörer, Personalvetare och Ekonomer) till vårt aspirantprogram, som vi även kommer att berätta mer om. Capgemini verkar över hela världen med hjärtat i Frankrike och därför blir det under kvällen fortsatt franskt tema med buffé och mingel med våra konsulter.

Datum: Onsdag 16/11

Tid: kl 17.15 – ca 20

Plats: Gasquen i Kårallen, Linköping

Anmäl Ditt intresse genom att skicka ett mail till karin.preisler@capgemini.com senast söndag 6/11. Ange Ditt namn, program och årskurs samt en kortare motivering till varför just Du vill delta.

Välkommen med Din intresseanmälan till en fransk afton med Capgemini Technology Services!

Du hittar mer information om oss på www.se.capgemini.com/karriar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *