Gästföreläsning 7 oktober

Har du någonsin funderat över vad som händer efter PA-programmet? Eller kanske vilken betydelse utbildningen har för ditt framtida yrke? Vilka utmaningar kan du som personalvetare komma att ställas inför?

För att få svar på dessa frågor vill vi bjuda in er till en gästföreläsning Fredag den 7 oktober kl 13-15 i I:101 med Filip Kronhed.

Filip Kronhed har studerat PA vid LiU och arbetar nu som HR-specialist vid det globala företaget Unilever i Stockholm: 

”Första 45 minuterna tänkte jag att jag skulle prata om min bakgrund och varför jag till slut hamnade där jag hamnade, självklart kommer detta att göras med ett fokus på PA utbildningen/master och vad jag anser att den har gett mig. Under den andra halvan så är min tanke att jag ska prata om Mitt arbete som HR-specialist på Unilever och lite om de aktuella HR utmaningarna som vi står inför idag. Fokus kommer här att vara på aktuella HR-frågor och hur vi ser på dem inom ett globalt företag som Unilever med 175 000 anställda. Jag tror att det kommer bli en mycket lyckad föreläsning och jag tror att den kommer vara givande för studenter såväl i sina inledande som avslutande år.”

Kom och lyssna och få en inblick i arbetslivet!

PULS bjuder alla åhörare på kaffe och kaka i pausen!

.När? fredag den 7 oktober klockan 13-15

Var? sal I:101

Varmt välkomna önskar 

Alumni & Gästföreläsare, PULS


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *