Dra´t i spa´t

I helgen var det dags för Dra´t i spa´t, en helg i Linköping med anor. Kalaset drog igång på fredagen med sittning för draglagen och sen kravall på Kårallen. På lördag förmiddag var det sedan dags för helgens huvudnummer. Självaste dragkampen. Samtliga lag marscherade till Tinnerbäcken där de tillsammans med åskådare och coacher hjälptes åt att tagga igång stämningen, i det för Östergötland ovanligt vackra vädret, tills startskottet gick. Lagen hade legat i hårdträning i alla aspekter inför detta spektakulära evenemang, och inte minst hade de gått in för sin utstyrsel. Efter en hård match då vissa lag hamnade i bäcken snabbare än andra, stod I-sektionen kvar som starka vinnare.

Men festligheterna tog inte slut här inte. På kvällen väntade den stora lördagsfesten med tema ”rumble in the jungle” på Kårallen. Studenter är mycket kreativa när det gäller att klä ut sig, och detta visades det som vanligt prov på. Slagsmålsklubben spelade och fyllde matsalen med dansglada människor och apor och det var på det hela stora en mycket lyckad kväll.

Det här får vi göra om! Nästa år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *