Extrajobb

Freudenberg Household Products söker nu en person som är intresserad av att jobba med kartläggning av löner och framställning av en jämställdhetsplan. 

Är du intresserad av att göra ett projektarbete inom jämställdhetsområdet och bl.a jobba med kartläggning av löner och revidering/framställning av en jämställdhetsplan?

Såhär säger Freudenberg Household Products ABs HR-manager; ”Vi är ett företag på ca 140 anställda och  behöver som önskar få en lönekartläggning genomförd med analys av denna samt även koppla den till mål och handlingsplan. Jag tror att arbetet kan göras på en alt två personer under några veckors tid. Finns ingen absolut deadline för arbetet men önskvärt är om det kan vara klart inom några veckor ex en månad.  Arbetet kan ske på distans men med avstämningsmöten. Handledning på företaget kommer att finnas tillhands.”

Är du intresserad? Kontakta då Lena Andersson direkt eller maila info@personalvetare.nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *