Nolle-P 2011

Nolle-P 2011 är igång och i måndags välkomnades drygt 90 nya PA-studenter till Universitetet. Temat för PA:s nollning är i år Olympiska spelen och i och med detta har Nollorna delats in i grupper med namn efter olika olympiska grenar. PA-nollan har hittills haft tacokväll tillsammans med faddrar, varit på stadsvandring samt dansat loss på Flamman.

Idag är det dags för München Hoben, universitetets egna Oktoberfest, där bland annat Erik Hassle kommer att spela. Imorgon åker alla PA-nollor till Stocklycke på läger. Där kommer Nollan dels ha sin första sittning, men även få testa på att gyckla. Nolle-P har precis börjat och det är mycket roligt som står framför oss. Och alla Nollor, glöm inte att PAmp ser allt….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *