Ansökningsperioden för Diversity Challenge är nu i full gång.

Starta din karriär hos någon av Sveriges främsta arbetsgivare!
Ansökningsperioden för Diversity Challenge är nu i full gång.

Diversity Challenge kan erbjuda möjlighet till praktikplats hos några av Sveriges främsta arbetsgivare till personer med mångkulturell erfarenhet. I år finns platserna hos Apoteket, Bergendahls, Scania, SEB och Unilever.

Vill du få värdefull arbetslivserfarenhet och skapa ovärderliga nätverk? Diversity Challenge erbjuder flera praktikplatser med marknadsmässig lön hos några av de främsta arbetsgivarna i upp till 6 månader. Här erbjuds platser inom en mängd områden, till exempel ekonomi, juridik, HR, IT och teknik.

Vill du dessutom bidra med dina idéer kring hur näringslivet kan utveckla sitt arbete inom mångfald? För sjätte året i rad delar vi ut Academic Search Mångfaldspris på 10 000 SEK till den finalist som lämnar in det mest intressanta bidraget. Årets tävlingsfråga presenteras för finalisterna i december och priset delas ut i samband med årets stora mångfaldseminarium i Stockholm.

Diversity Challenge skapar fantastiska möjligheter för dig som är akademiker med mångkulturell erfarenhet.

Sök till Diversity Challenge idag!

CV och personligt brev måste vara oss tillhanda senast 26 november 2010. För att anmäla dig, gå in på www.diversitychallenge.se För frågor vänligen ring Hanna Söderström på 08-555 15 725

Academic Search startade Diversity Challenge hösten 2005 och med årets upplaga firar Diversity Challenge 6 år! Syftet med Diversity Challenge är att öka mångfalden inom svenskt näringsliv samt att erbjuda unga akademiker med mångkulturell erfarenhet möjlighet till praktik hos Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *