Vill du vara vara med och tycka till om datorsalarna i D och Key-huset?

Vad saknas idag? Vad fungerar dåligt? Vad fungerar bra? Vad kommer att behövas i framtiden, fler saler? mindre salar? mer grupprum? fler Mac-datorer?
Just nu söker en student på kogvets masterprogram personer som är intresserad av i 30-40 minuter under en fika i Key sitta och diskutera dessa frågor. Detta enligt ett uppdrag som givits från IKT-nämnden. Ersättningen för detta är gratis fika (hur mycket fika man vill/orkar äta).Det kommer finnas en grupp redan nu på onsdag (26/5-10) och en på fredag (28/5-10) kl 10, eller kl 15. Det finns även möjlighet att få vara med och delta under andra tider, då är det bara att höra av sig på mailadressen nedan.

Intresserad?? Skicka då ett mail till: ingrid.martensson@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *