Är du intresserad att sätta HR kunskaperna från teori i praktik?

AIESEC söker just nu en HR intresserad student till styrelsen 10/11. Du behöver vara en person som har passionen och viljan att lära dig nya saker, sätta HR teorin i praktiken och gillar att gå på nationella och internationella konferenser. Vi söker dig som först och främst läser antingen ditt första eller andra år som personalvetare eller beteendevetare.

AIESEC är världens största internationella studentorganisation och med över 60 års erfarenhet har organisationen nu sin verksamhet i över 100 länder världen över, www.aiesec.org

AIESEC är en plattform för studenter och nyexaminerade studenter att utveckla sina ledarskapstalanger, genom att varje år få chansen att leda olika team, åka på nationella och internationella konferenser samt internships. Som medlem i AIESEC kommer du att kunna bemästra färdigheter och erfarenheter som är väldigt eftertraktade av framtida arbetsgivare.
Låter det intressant? Skicka in ditt CV och intresseansökan till linkoping@aiesec.se senast den 23 Maj!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *