Dan Rönnqvist avgår

Dan Rönnqvist kommer avgå som programansvarig för personal- och arbetsvetenskapsprogrammet. Ny programansvarig har rekryterats och kommer börja sin tjänst den 1 maj.

Den filosofiska fakulteten har startat upp ett nytt kandidatprogram, Elderly Care Management 180 hp, och har erbjudit Dan Rönnqvist tjänsten som programansvarig. Han tackade ja mycket på grund av att han har Elderly Care Management som forskningsintresse och har skrivit en avhandling inom området. Fakulteten tror mycket på den nya utbildningen och att det kommer bli en intressant samt att den kommer komma till nytta inom äldrevården i praktiken. Fakulteten bad Dan Rönnqvist ta platsen som programansvarig på grund av sin erfarenhet som programansvarig och för hans brinnande intresse för Elderly Care Management.

Dan Rönnqvist kommer att sakna sitt jobb som programansvarig för PA, men tror att detta är nästa steg i sitt liv. Han kommer inte omedelbart att släppa allt ansvar utan kommer vara kvar som lärare på åtminstone introduktionskursen för nästkommande ettor.

Ny programansvarig för PA-programmet kommer bli Andreas Wallo. Han har tackat ja till tjänsten och är glad för förtroendet. Han hoppas att han kommer kunna fylla Dan Rönnqvists skor så bra han bara kan och förhoppningsvis kommer övergången för studenterna bli så smidig som möjligt. Vissa förändringar har Andreas Wallo i åtanke för programmet, men det ingenting han vill diskutera innan besluts har tagits i fakultetsnämnden. Han påbörjar sin tjänst den 1 maj.

2 svar på ”Dan Rönnqvist avgår”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *