Tackfest 2010

LoggaFredag den 19 mars anordnade pyttePiLS och PAmpers en tackfest för föregående års aktiva i PULS.

Festligheterna började i Gasquen i Kårallen med fördrink och mingel. Därefter följde trerätters middag, gyckel och utgång till SportgalaNH på Nationernas Hus för dem som ville.

Temat för kvällen var ”jag skulle ha blivit” och resulterade i många utklädnader av olika slag. Green Peace-aktivister, prinsessor, skator och troll fanns på plats liksom Pippi Långstrump och en drös fotbollsspelare. PA-folket har haft många drömmar och planer i livet. Mest uppmärksammad blev dock kvällens vinnare för bästa utklädnad; PAmp-generalen Anna Birgersson som figurerade som en våt fläck på ett lakan(!?).

Maten var delikat och underhållningen i form av gyckel höll hög klass. Ekonomernas ELIN Blöjers var inbjudna och levererade flera fnissvänliga gyckel på rad. Likaså gamlingarna PAmp och PiLS visade var skåpet skulle stå. Framförallt kebablåten var imponerande… Men imponerade mest gjorde nog ändå PULS egna up-and-comers; pyttePiLS. Eftersom ett festeri inte får använda ett gyckel mer än en gång för sin egen sektion, var pyttePiLS alltså tvungna att komma fram med några helt nya gyckel, vilket de gjorde med bravur. De drog ner applåder som självaste PiLS skulle vara nöjda med. Påläggskalvarna har givetvis mycket att leva upp till men har börjat finfint. Även PAmpers förtjänar sin del av tackandet och visade upp flera kvalitéer som kan behövas under Nolle-P: sångröst, energi och svarta solglasögon.

Runt 22-slaget ramlade gamlingarna (de som ville och kunde) iväg till NH för att fortsätta tackandet, medan arrangörerna visade respekt för de äldre och städade upp efter dem (ett tag i alla fall) =)

Tack var temat!

————————————————————————————————————

Lirare
Lirare fr. v: Jeanette Oscarsson, Malin Frick och Fredrik Rogström.

Lirare 2
Lirare fr. v: Jonas Lindgren, Jonathan Sandström och Mattias Wiséen.

pyttePiLS
PyttePiLS gycklar framför hänförd publik.

Ett svar på ”Tackfest 2010”

  1. Juryns motivation var att Anna med en väldigt stor klarsynthet och självdistans kunde konstatera: ”jag skulle ha blivit en våt fläck på lakanet” 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *