Proffice söker studenter för extrajobb

Proffice söker studenter som läser på Linköpings universitet för ett kommunikatörsuppdrag på kvällstid.

Uppdraget påbörjas v 10 och beräknas vara klart v 19. Arbetstiderna är emellan 18-21, måndag till torsdag och du bör kunna jobba minst 2 ggr/veckan. Du kommer att sitta och ringa i Universitetets lokaler i Linköping.

Uppdraget innebär att du kommer att ringa upp före detta studenter från olika utbildningsprogram och presentera Linköpings Universitet och erbjuda dessa att gå med i nätverket Alumni, ge information om vad som händer på universitetet idag, samt samla in pengar till forskning, så kallas fundraising.

Vi söker dig som är student vid Linköpings universitet och läser något av följande program, Ekonomprogrammet, PA-programmet, Datavetenskap, Teknisk Fysik, Maskin eller Industriell Ekonomi. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med marknadsundersökningar eller försäljning via telefon sen tidigare. Som person är du självgående, serviceinriktad och kommunikativ.

Låter uppdraget intressant? Gå in på Proffice hemsida www.proffice.se och ansök tjänsten. Sista ansökningsdagen är 2010-02-12. Kontaktperson: Carolina Werner: 013-375836.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *